VS-Humentor er et samarbeidsprosjekt mellom Virke og Seema AS
  Virke   twitter   epost

post@vshumentor.no

 
Seema
VS-Humentor

Å slutte i tide er en seier

Det er ikke et nederlag, men en prioritering som gjør meg sterkere og gir personlig vekst.

For meg, er mentor en kunster, fordi overføring av visdom er virkelig en kunst!  En mentor må være så mye: en må ha interesse for å hjelpe, må ha kunnskapen og erfaringene, må være engasjert, troverdig, tilgjengelig, empatisk, nøytral, ærlig og enda mer til. Gjennom Seema og VS-Humentor har jeg fått muligheten til å lære av en slik person, samt bli mer bevisst på svakhetene mine slik at de kan bli en del av min styrke.

Min mentor, Mette Hamre, er som en styrende kraft i livet mitt.  Med sine rike erfaringer klarer hun å veilede meg, sette ting i perspektiv, holde seg nøytral og fokusert, alt med varme og vennlighet. Det er fantastisk å se hennes engasjement og genuine ønske om å hjelpe, og jeg setter stor pris på samtalene våre som alltid gir meg noe nytt å tenke på. Min mentor er en god lytter og veileder meg til å finne egne løsninger. Akkurat det er veldig viktig for meg, fordi vi alle er forskjellige og fordi det ikke finnes en bestemt oppskrift på hvordan oppnå suksess.

Vi har utviklet et godt forhold og bygger videre på områder hvor jeg trenger å lære mer, å vokse, og se meg selv på en kritisk og konstruktiv måte. Jeg har lært å definere målene mine tydeligere, å se på fremtiden på en mer effektiv og fokusert måte og ikke minst betydningen av å prioritere riktig. Jeg har blitt mer bevisst på hvor viktig det er å forstå og praktisere «kunsten å slutte» og hvordan det å gi opp noen ganger kan føre til en personlig utvikling.

Jeg vet at Mette kommer til å utfordre meg enda mer og jeg kunne ikke vært mer glad eller takknemlig for denne muligheten som vil hjelpe meg på veien til å erobre mitt fjell. Og ikke minst å bli en bedre person!